TU TAMBÈ HI POTS PARTICIPAR

Si el vostre equip està interessat en participar en aquesta inciativa, posa't en contacte amb nosaltres (alevib.cffolgueroles.blogspot.com) i ho publicarem en aquest blog.



dissabte, 13 d’abril del 2013

ELS PRIMERS 8 KILOS D'ARRÒS

Hem engegat la campanya gols solidaris amb el partit de la vint-i-tresena jornada de lliga, Folgueroles -Calldetenes. Que ha acabat amb el resultats de 5-3. En total 8 gols que convertim en 8 paquets d'arròs. Els primers gols-paquets de la campanya. En la foto podeu veure l'equip sortit de la dutxa amb els paquets a les mans. Aquí comença la nostra modesta contribució, esperem que en les succesives jornades poguem fer bons partits davant bons rivals, amb  bon joc, bones passades, bones rematades,  i que això és tradueixi en gols, gols solidaris.



4 comentaris:

  1. Estic molt content de jugar amb aquest equip!!!
    M'agradaria fer molts gols per ajudar a la gent que ho necessiti.

    ResponElimina
  2. Vinga va, que son els primers de molts kgs d'arròs.

    Molt be nois i noia!!!

    ResponElimina
  3. Vull fer molts gols amb els meus companys d'equip i aconseguir molts kgs d'arròs per donar a les persones que no tenen menjar.
    Nosaltres ho podem aconseguir!!!!

    ResponElimina
  4. Molt be futbolistes!
    Així m'agrada, que a més de passar una bona estona jugant volgueu col·laborar amb la gent que més ho encessita. Sense dubte, és un gran iniciativa. Ara només us falta fer molts gols! ;)gm

    ResponElimina