TU TAMBÈ HI POTS PARTICIPAR

Si el vostre equip està interessat en participar en aquesta inciativa, posa't en contacte amb nosaltres (alevib.cffolgueroles.blogspot.com) i ho publicarem en aquest blog.



diumenge, 28 d’abril del 2013

PARTIT SUSPÉS

La jornada d'aquest dissabte ens enfrontava a l'Oar Vic, tot i el mal estat del terreny de joc degut a la gran quantitat d'aigua que va caure durant la nit, vam jugar set minuts de partit abans de suspendre'l. En el moment de suspendre el partit perdiem 0-1. Però esperarem a que poguem finalitzar aquest partit per fer la traducció del resultat final en productes pel banc dels aliments

dissabte, 20 d’abril del 2013

MÉS GOLS, MÉS ALIMENTS

En el partit d'aquest dissabte era: Sant Julià de Vilatorta - Folgueroles que ha acabat amb el resultat de 1- 3. Per lo tant hem aconseguit 4 productes més pel banc dels aliments. Però a més a més avui han vingut al partit els reporters i fotogràfs de El 9 Nou per fer-se ressó d'aquesta iniciativa.
Desitjem que "Gols solidaris" sigui una idea que agradi i tant de bó més equips s'apuntin a participar-hi en els partits que quedin fins a final de temporada. Facis l'esport que facis segur que entre tots podem ajudar.








dissabte, 13 d’abril del 2013

ELS PRIMERS 8 KILOS D'ARRÒS

Hem engegat la campanya gols solidaris amb el partit de la vint-i-tresena jornada de lliga, Folgueroles -Calldetenes. Que ha acabat amb el resultats de 5-3. En total 8 gols que convertim en 8 paquets d'arròs. Els primers gols-paquets de la campanya. En la foto podeu veure l'equip sortit de la dutxa amb els paquets a les mans. Aquí comença la nostra modesta contribució, esperem que en les succesives jornades poguem fer bons partits davant bons rivals, amb  bon joc, bones passades, bones rematades,  i que això és tradueixi en gols, gols solidaris.



divendres, 12 d’abril del 2013

ENGEGUEM GOLS SOLIDARIS

Aquest dissabte dia 13 d'abril, començem la campanya de gols solidaris, a partir d'avui per cada gol que rebem o encaixem contribuirem amb un quiko d'arròs o un producte equivalent al banc dels aliments  que entregarem a final de temporada.
Durant totes aquestes setmanes us n'anirem informant.