TU TAMBÈ HI POTS PARTICIPAR

Si el vostre equip està interessat en participar en aquesta inciativa, posa't en contacte amb nosaltres (alevib.cffolgueroles.blogspot.com) i ho publicarem en aquest blog.



diumenge, 9 de juny del 2013

FESTA GOLS SOLIDARIS

Aquest passat dissabte vam celebrar la primera festa-recapte d'aliments pel rebost solidari de Vic. Una festa per cloure aquesta campanya de gols solidaris, i que va comptar amb molta participació de gent de Folgueroles i comarca.
Entre tots vam aconseguir 1716 unitats de productes, d'aliments. Gràcies a tothom
Podeu veure fotos realitzades per Jordi Vila en aquest enllaç #osona bit.ly/1bkvHXC

dimecres, 5 de juny del 2013

FESTA GOLS SOLIDARIS

Xutar un penal pot ser molt fàcil, o molt difícil, o pot ser complicat, també pot ser divertit.
Hi ha moltes maneres de xutar un penal.
SIGUES SOLIDARI I VINE A XUTAR ELS MILLORS PENALS DE LA TEVA VIDA
No t'ho perdis!!!!

dilluns, 3 de juny del 2013

FESTA GOLS SOLIDARIS

No et perdis la festa-recapte d'aliments de gols solidaris d'aquest dissabte 8 de juny de 16.30h. a 19.00h a Folgueroles. Porta un aliment i xuta tres penals.
Podràs comprovar que xutar un penal pot ser molt divertit i solidari.
NO T'HO PERDIS!!

diumenge, 2 de juny del 2013

PARTIT AMISTÓS DE L'INFANTIL

L'infantil del C.F. Folgueroles, que ja va dies que va acabar la lliga ha disputat avui un amistós que ha guanyat per 7 a 1. Això s'ha transformat en 2 litres d'oli, 2 pots de fruita amb almívar i 2 pots de papilles nadó.

dissabte, 1 de juny del 2013

ÚLTIMA JORNADA DE LLIGA

Aquest dissabte hem jugat l'últim partit de lliga contra el Moià.Hem empatat a tres. 6 gols que són: 4 pots de fruita amb almívar i 2 pots llet nadó.
Però entre setmana vam jugar un partit amistós contra un equip aleví del Barça i vam perdre 24 a zero, que s'han transformat en 25 quilos de patates.

diumenge, 26 de maig del 2013

GOLS DEL PREBENJAMÍ B

La setmana passada el Prebenjamí b del c.f. Folgueroles és va enfronatr al Torelló guanyant per 6 a 0. Això vol dir: 2 litres, de llet, 2 d'oli i dos quilos de patates.
Fantàstic

dissabte, 25 de maig del 2013

FOLGUEROLES 5- CORCÓ 3

Penúltima jornada amb 8 gols que es tradueixen en 4 llaunes de fruita amb almívar, 3 de sardines i una papilla nadó

SPOT FESTA GOLS SOLIDARIS

Mira l'anunci de la festa de gols solidaris

http://www.youtube.com/watch?v=dYxFjB36oMg

dimarts, 21 de maig del 2013

CALDERS 3 - CF FOLGUEROLES 3

Aquesta jornada de dissabte passat ens hem desplaçat a Calders en un partit complicat ,de patiment i molta força que s'ha jugat en un camp de terra molt malmès per la pluja caiguda aquests dies. S'ha empatat a 3 gols donant un total de 6 gols, que convertim en 6 kg d'aliment, que en aquest cas serà: 2 bricks de llet, 3 kg de patates i una ampolla d'oli . Gols Solidaris

dijous, 16 de maig del 2013

SIS GOLS MÉS

Aquest dijous jugàvem la continuació d'un partit que vam haver de suspendre per la pluja contra l'Oar Vic. Aquesta vegada el resultat ha estat 2 a 4 favorable als vigatans. I això ho traduïm amb: 1 papilla per nadó, 3 llaunes tonyina i 2 de sardines. Gols solidaris

dissabte, 11 de maig del 2013

NOU PARTIT 11 GOLS

Jornada 27 que  enfrontava l'aleví b del C.F. Folgueroles contra el Vic-Riuprimer, segon i primer classificat respectavimanet del grup 13 de la quarta divisió. Tot i tenir una gran actitud d'intensitat, ganes i il.lusió avui hem perdut davant un rival que en la seva pressió no ens ha deixat desplegar el nostre joc. Resultat final 3 a 8. Onze gols solidàris que transformem en 4 kg de patates i 7 llaunes de fruita en almívar.

dimarts, 7 de maig del 2013

RECUPERANT PARTITS

Aquest dimarts l'aleví b jugava un partit endarrerit que es va suspendre a causa d'una nevada d'aquest passat hivern. El partit enfrontava el Tona amb el Folgueroles, amb el resultat final de 1 a 6.
7 gols que s'han convertit en 1 litre d'oli, 3 llaunes de tonyina, 2 de sardina i pot de fruita amb almívar.

dilluns, 6 de maig del 2013

3er EQUIP QUE S'APUNTA

Tenim una nova incorporació, l'equip prebenjamí B del C.F. Folgueroles, que juga la competició organitzada pel Consell Comarcal d'Osona. Avui s'han disputat un patit al camp del Hostalets de Balenyà amb un resultat de 1 a 4 favorable als folguerolencs. Aixó vol dir: 3kg de llegum i 2 litres de llet.

diumenge, 5 de maig del 2013

11 GOLS SOLIDARIS MÉS

El partit d'avui l'aleví B del C. F. Folgueroles visitava el camp del Torelló. El partit ha acabat amb el resultat de 3-8 favorable als folguerolens. Aquest gols s'han transformat en 6 litres de llet,  2 paquets de galetes i 3kg de patates.
I per cert avui ha vingut un fotògraf de la Vanguardia, estan interessats en parlar d'aquesta inciativa. Tant de bo ajudi a divulgar la idea i més equips s'hi apuntin. Gràcies

dissabte, 4 de maig del 2013

JA SOM MÉS

Avui estem d'enhorabona, ja som més que participem d'aquest projecte.
L'equip INFANTIL del club de futbol Folgueroles s'adhereix a la campanya d'intercanvi de gols per aliments. En la jornada d'avui s'enfrontaven al Centelles que ha acabat amb un resultat de 1 a 6 favorable als folguerolencs. Això s'ha traduit en 6 bricks de llet i 1 quilo de sucre.

Qui més s'apunta?

diumenge, 28 d’abril del 2013

PARTIT SUSPÉS

La jornada d'aquest dissabte ens enfrontava a l'Oar Vic, tot i el mal estat del terreny de joc degut a la gran quantitat d'aigua que va caure durant la nit, vam jugar set minuts de partit abans de suspendre'l. En el moment de suspendre el partit perdiem 0-1. Però esperarem a que poguem finalitzar aquest partit per fer la traducció del resultat final en productes pel banc dels aliments

dissabte, 20 d’abril del 2013

MÉS GOLS, MÉS ALIMENTS

En el partit d'aquest dissabte era: Sant Julià de Vilatorta - Folgueroles que ha acabat amb el resultat de 1- 3. Per lo tant hem aconseguit 4 productes més pel banc dels aliments. Però a més a més avui han vingut al partit els reporters i fotogràfs de El 9 Nou per fer-se ressó d'aquesta iniciativa.
Desitjem que "Gols solidaris" sigui una idea que agradi i tant de bó més equips s'apuntin a participar-hi en els partits que quedin fins a final de temporada. Facis l'esport que facis segur que entre tots podem ajudar.








dissabte, 13 d’abril del 2013

ELS PRIMERS 8 KILOS D'ARRÒS

Hem engegat la campanya gols solidaris amb el partit de la vint-i-tresena jornada de lliga, Folgueroles -Calldetenes. Que ha acabat amb el resultats de 5-3. En total 8 gols que convertim en 8 paquets d'arròs. Els primers gols-paquets de la campanya. En la foto podeu veure l'equip sortit de la dutxa amb els paquets a les mans. Aquí comença la nostra modesta contribució, esperem que en les succesives jornades poguem fer bons partits davant bons rivals, amb  bon joc, bones passades, bones rematades,  i que això és tradueixi en gols, gols solidaris.



divendres, 12 d’abril del 2013

ENGEGUEM GOLS SOLIDARIS

Aquest dissabte dia 13 d'abril, començem la campanya de gols solidaris, a partir d'avui per cada gol que rebem o encaixem contribuirem amb un quiko d'arròs o un producte equivalent al banc dels aliments  que entregarem a final de temporada.
Durant totes aquestes setmanes us n'anirem informant.